Yritys

Digipolis - Kemin Teknologiakylä on yrityskeskittymä Kemin Kivikankaalla. Markkinointinimen alla toimii 2 erillistä yritystä: kiinteistöyhtiö Kemin Teollisuuskylä Oy ja Kemin Digipolis Oy.

Kemin Teollisuuskylä Oy

Kemin Teollisuuskylä Oy on rakennuttanut tähän toimintaympäristöön kiinteistöjä, joista yhtiö vuokraa toimitiloja ja tarjoaa yrityksille niihin liittyviä palveluita.
Lisäksi yhtiö on rakennuttanut kiinteistöjä muualle Kemin alueella: Palomasema, Kivikon päiväkoti ja Lumikontie 1.

Kemin Digipolis Oy

Kemin Digipolis Oy tarjoaa monipuolisia yrityskehityspalveluita erityisesti innovatiivisille yrityksille. Lisäksi Digipolis Oy on Kierto- ja Biotalouskeskuksen ydintoimija.

ilmakuvat 003b

Kiinteistöt

Tällä hetkellä Teollisuuskylä Oy:n toiminta keskittyy Digipolis-alueelle rakennettujen rakennusten vuokraamiseen ja palveluiden tarjoamiseen. Alueella on toimitilaa reilut 10.000 m2 ja käyttöaste on 99 %.

Lisäksi yhtiö on rakennuttanut Kemin paloaseman vuokrattavaksi Lapin pelastuslaitokselle ja Kivikon päiväkodin Kemin kaupungille.

Digipolis_Studiotalo_yritys

Studiotalo

Tietokatu 6, Kemi

Studiotalo on alueen ensimmäinen rakennus (valmistunut vuonna 1991), jota on sitten laajennettu vuosina 2000 ja 2001. Talossa on paljon PK-yrityksiä ja suurempien yritysten pieniä aluekonttoreita.

Studiotalossa on alueen koulutusluokka Paapuuri sekä saunatila Seili.

 

Sensori-talob

Sensori

Tietokatu 3, Kemi

Sensori on Teknologiakylän päärakennus, jossa sijaitsee mm. kaikkia palveleva ravintola ja valtaosa kokoustiloista.

Sensori on rakennettu vuonna 2003 ja siinä toimii tällä hetkellä 9 eri yritystä - suurimpina niistä Yleisradio Oy.

Digipolis_Optimi_yritys

Optimi

Studiokatu 3, Kemi

Optimi on teollisuuspalvelualan yritysten keskittymä, jossa on myös jonkinverran hallitilaa.

Optimi on rakennettu vuonna 2003 ja se on 11 yrityksen toimipiste.

lumikontie-1-450x300

Lumikontie 1

Lumikontie 1, Kemi

Rakennus on vuokrattu kokonaisuudessaan TDR Finland Oy:lle. Yhtiön toimiala on viestintälaitteiden korjaus.

 

paloasemab

Paloasema

Kiveliönkatu 26, Kemi

Lapin pelastuslaitoksen Asema 11 toimii vuonna 2013 valmistuneessa rakennuksessa Tervaharjulla. Asema on vuokrattu Lapin liitolle 30 vuoden ajaksi.

Toiminnan tarkoitus on pelastaa ja suojata ihmisiä, omaisuutta ja ympäristöä onnettomuuden uhatessa tai sattuessa sekä rajoittaa vahinkoja ja lieventää seurauksia.

 

päiväkoti (2)b

Kivikon päiväkoti

Sammonkatu 1, Kemi

Kivikon päiväkoti sijaitsee Kivikon kaupunginosassa Kivikon koulun yhteydessä. Päiväkodissa on ryhmiä 1-vuotiaista esiopetusikäisiin lapsiin. Tavoitteemme on edistää lasten tasapainoista kasvua, kehitystä ja oppimista.

Päiväkoti on valmistunut 2015 ja se on vuokrattu Kemin kaupungille 30 vuoden ajaksi.

Digipoliksessa kaikki hoituu erittäin hyvin

Asiakkaidemme tyytyväisyys on meille tärkeää,

joten mittaamme sitä säännöllisesti.

Toiminta

Digipolis on kasvanut 30 vuodessa tarjoamaan parhaan osoitteen niin isoille kuin pienillekin yrityksille. Teknologiakylä on dynaaminen ja joustava kehitysympäristö.

Tarjoamme nykyaikaisia, asiakkaan tarpeisiin mitoitettuja toimitiloja kattavine lisäpalveluineen. Vuokralaisemme saavat käyttöönsä näyttävät yhteistilat, sosiaalitilat ja kokoustilat vuokraamalla toimintaansa mahdollisesti pienenkin toimiston.

Toiminta-ajatus

Haluamme luoda asiakkaillemme sellaisen toimintaympäristön, jossa yritysten arki on sujuvaa ja työntekijöillä on mahdollisuus keskittyä omaan ydintoimintaansa. Toimintaamme ohjaavat läpinäkyvyys ja usko yhteistyöllä saavutettavaan menestykseen.

Arvot

Arvomme perustuvat luotettavuuteen, asiakaslähtöisyyteen, yhteistyöhön ja vastuullisuuteen. Tarjoamme asiakkaillemme toimivan ja inspiroivan toimintaympäristön sekä tarpeeseen räätälöityä asiantuntevaa palvelua. Meillä asiakas voi keskittyä oleelliseen.

Meille asiakkaidemme tyytyväisyys ja sen kehittäminen on tärkeää. Olemme ylpeitä siitä, että 97 % asiakkaistamme suosittelisi tilojamme ja palveluitamme muille yrityksille (asiakastyytyväisyystutkimus 2020).

Vastuullisuus

Vastuullisena yrityksenä toimimme mahdoillsimman kestävällä tavalla ja huomioimme sidosryhmiemme edut ja odotukset. Pidämme lupauksemme.

Ideat muuttuvat todeksi vain tekemällä asioita yhteistyössä. Tuloksekkaan yhteistyön päämäärä ei ole samalla tavalla ajatteleminen, vaan yhdessä ajatteleminen.

arcticbiocapital

Ota yhteyttä

Löydät yhteystietomme sivuston kohdasta "Yhteystiedot".
Voit halutessasi ottaa yhteyttä ja jättää meille yhteydenottopyynnön tai antaa palautetta tällä lomakkeella. Vastaamme yhteydenottoihin arkipäivinä mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan vastauksen*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.