Alue

Kemin keskeinen sijainti takaa loistavat yhteydet sekä pohjoiseen että etelään. Kemi sijaitsee logistisesti erinomaisella paikalla nelostien varrella. Maanteitä pitkin matkaa Pohjois-Suomen muihin maakuntakeskuksiin, Ouluun ja Rovaniemelle kertyy 110 km. Kemiin pääset kätevästi myös junalla, lentäen tai laivalla.

Digipolis - Kemin Teknologiakylä sijaitsee Kivikankaalla kolmen kilometrin etäisyydellä Kemin keskustasta.

 

ilmakuvat talvib

Digipolis-alue

Digipolis-alueella yhdistyvät osaajat ja yritykset eivätkä yrittäjän ideat huku arjen pyörittämiseen. Tarjoamme mahdollisuuksia ja tilaa yrittäjän ideoille niin fyysisesti kuin toiminnallisesti seuraavalla joukkueella:

 

 • Kemin Teollisuuskylä Oy - nykyaikaiset, asiakkaan tarpeisiin mitoitetut toimitilat kattavine lisäpalveluineen.
 • Kemin Digipolis Oy - yrityskehityspalvelut innovatiivisille, alkaville yrityksille sekä kasvuyrityksille, lisäksi yhtiö käynnistää hankkeita asiakkaiden tarpeista.
 • Lapin AMK - ja sen tutkimus- ja kehitystoiminta tuntee yritysten, opetuksen ja opiskelijoiden tarpeet.
 • Ammattiopisto Lappia - tulevaisuuden tekijän yhteisö, joka tarjoaa käytännönläheistä, ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.
 • Alueen yritykset ja yhteisöt - luovat laajan yhteistyöverkoston.

 

Miksi meille?

 • Turvallinen, terve ja inspiroiva ympäristö työntekijöille
 • Edustava, innovatiivinen ja yhteisöllinen ympäristö yrityksille
 • Miellyttävä ja helposti saavutettava ympäristö vieraille tai asiakkaille

 

Sijoittumalle alueella yrityksesi saavuttaa

 • Kustannustehokkuutta - yritys maksaa vain tarpeellisista neliöistä
 • Esteettisyyttä - viihtyisä ympäristö
 • Huolettomuutta - työntekijät voivat keskittyä oleelliseen
 • Asiantuntijuutta - alueen yrityskehityspalvelut käytettävissä
 • Synergiaa - alueen yritysten verkostosta löytyy kumppanuuksia, asiakkuuksia ja vertaistukea
 • Uskallusta - uskalletaan tehdä asioita uudella tavalla

Alueella toimivat yritykset

Aallon Kemi Oy

Asiantuntevaa ja osaavaa palvelua, henkilökohtaisella otteella. Tarjoamme laajasti taloushallinnon palvelua yrityksen koosta ja yhtiömuodosta riippumatta.

Accountor Kemi-Tornio

Kemi-Tornion toimisto on enemmän kuin perinteinen tilitoimisto. Accountor Kemi-Tornio tarjoaa monipuolisesti erilaisia talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon palveluita. Apunasi on myös laki- ja veroasiantuntijat, jotka ratkovat esiin nousevia kysymyksiä ja haasteita.

Aino Health Management Oy

Aino Health Management Oy on työhyvinvoinnin ratkaisuihin, palveluihin ja konsultointiin erikoistunut yritys. Auttaa asiakasta saavuttamaan ja parantamaan tuottavuutta jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetuilla työterveyden, työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin ratkaisuilla.

ARE Oy

ARE on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, huollosta modernisointiin ja korjausrakentamiseen.

Ases Installaatiot Oy

Tarjoamme kaikki prosessiteollisuuden sähkö- ja automaatiopalvelut esisuunnittelusta toiminnan jatkuvuuden varmistamiseen. Kun annat koko ketjun
vastuullemme, saat kustannustehokkaan suunnittelun ja toteutuksen.

Bark Oy

Betoni- ja teollisuusrakentamisen ammattilainen.
Bark Oy on kotimainen, monipuolinen ja riippumaton rakennusalan yritys, jonka palveluihin kuuluvat teollisuus- ja tuulivoimarakentamisen lisäksi infrarakentamisen palvelut, pinnoitukset sekä timanttityöt. Asiakaskunta koostuu metsäyhtiöistä, valtion ja kuntien rakentajatahoista sekä erilaisista yksityistä yrityksistä.

Business Finland Oy

Business Finland on suomalainen julkinen toimija, joka tarjoaa innovaatiorahoitusta ja kansainvälistymispalveluita sekä edistää matkailua ja investointeja Suomeen.

Coor

Coor tarjoaa kokonaisvaltaiset kiinteistöpalveluratkaisut yrityksellesi Suomessa.

Dekra Oy

Toimimme asiantuntijana teknisissä vaatimusten mukaisuuden arvioinneissa teollisuuden eri aloilla. Varmistamme luotettavasti ja puolueettomasti, että perusturvallisuus sekä hyväksynnät ovat kunnossa.

ELCEE Ab

ELCEE tarjoaa tuotteet suoraan parhaan kustannustason lähteistä, pääasiassa Aasiasta sekä Itä-Euroopasta. Tarjoamme kokonaisratkaisun sisältäen teknisen tuen, laadunvarmistuksen, toimitusketjun hallinnan sekä varmuusvarastoinnin Euroopassa.

ELTEL Networks Pohjoinen Oy

Takaamme elintärkeiden sähkö- ja televerkkojen keskeytymättömän toiminnan. Tietoliikenneverkkojen rakennus, huolto ja kunnossapito.

Endress + Hauser Oy

Endress+Hauser on mittaus- ja säätöteknologiaan, palveluihin ja prosessiautomaation ratkaisuihin keskittynyt maailmanlaajuinen markkinajohtaja.

Enmac Oy

Enmac Oy on toimeen tarttuva ja innovatiivinen teollisuuden suunnittelupalveluihin, laitetoimituksiin ja projektien johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys, joka palvelee asiakkaitaan tuotekehityksessä, teknisessä suunnittelussa, laitos- ja prosessisuunnittelussa, teollisuusautomaatiossa sekä teknisessä laskennassa.

Fennia

Fujitsu Finland Oy

Tarjoamme asiakkaan luottokumppanin roolissa ict-ratkaisut tiedon saatavuuteen, integrointiin, jalostamiseen ja hyödyntämiseen.

Grynos Oy

Grynos Oy toteuttaa ohjelmistoprojektit pitkän kokemuksen tuomalla osaamisella sekä varmuudella ja tarjoaa projektien kokonaistoteutuksia sekä mahdollisuuden palkata yksi tai useampi Grynoksen osaaja vahvistamaan asiakkaan olemassa olevaa tiimiä. Tavoitteena on aina löytää asiakkaalle paras ja kokonaistaloudellisesti edullisin ratkaisu.

Innovaatiotoiminnan kiihdyttämisen instituutti ry InKI RY

InKI RY:n missio on kehittää kumppaniorganisaatioiden taloudellista kilpailukykyä globaalissa taloudessa edistämällä innovaatiota. Tukeakseen tätä missiota InKI tarjoaa pienyrityksille kaupallistamispalveluita, jotka ovat saaneet voimaa poikkeuksellisesta innovaatiosta ja ovat lähtöisin kansainvälisistä eurooppalaisista hankkeista. InKI panostaa erityisesti innovaatioekosysteemin kehittämiseen ja edistämiseen. Innovaatioekosysteemi on innovaation edistämisestä kiinnostuneiden yritysten, tutkimuskeskusten, kouluttajien, yrittäjien, sijoittajien, palvelujen, julkisyhteisöjen, voittoa tavoittelemattomien yhdistysten ja järjestöjen yhteistyö taloudellisen ja sosiaalisen hyödyn luomiseksi.

Insinööritoimisto 3D Hacklin

Insinööritoimisto 3D Hacklin Oy tekee kone- ja teräsrakennesuunnittelua. Yritys tarjoaa alaan liittyvää teknistä konsultaatiota, auttaa asiakkaita teknisissä ongelmissa liittyen tuotesuunnitteluun ja tekniseen dokumentaatioon sekä auttaa yrityksiä vientiin liittyvissä teknisissä kysymyksissä.

Insinööritoimisto Ases Oy

Tarjoamme kaikki prosessiteollisuuden sähkö- ja automaatiopalvelut esisuunnittelusta toiminnan jatkuvuuden varmistamiseen. Kun annat koko ketjun
vastuullemme, saat kustannustehokkaan suunnittelun ja toteutuksen.

ISS Palvelut Oy

ISS Palvelut Oy on suomalainen osa kansainvälistä ISS A/S -kiinteistö- ja toimitilapalveluyritystä.

Kemin Digipolis Oy

Digipolis tarjoaa monipuolisia yrityspalveluja erityisesti innovatiivisille alkaville ja kasvuyrityksille.

Kemin Osaajien Osuuskunta

Osuustoiminnassa yhdistyy itsenäisyys ja yhteisöllisyys, vapaus ja vastuu – työntekijämme voivat rakentaa omaa työpaikkaansa tai tulevaisuuden yritystään hyvin joustavasti kunkin tilanteeseen sopivalla tavalla.

Kemin Teollisuuskylä Oy

Kemin Teollisuuskylä Oy omistaa, kehittää ja hallinnoi lähes 15.000 m2 toimitiloja Kemissä. Meillä on tarjolla yrityksellesi moderni, muuntojoustava toimintaympäristö Digipoliksessa.

Kiinteistö Oy Itätuuli

Kiinteistö Oy Itätuuli on Kemin kaupungin omistama yhtiö, joka vuokraa koteja viihtyisillä asuinalueilla ympäri Kemiä. Tarjolla on vuokrakoteja kaikille asuntoa tarvitseville nykyisille ja tuleville kemiläisille yksityishenkilöille sekä mahdollisuuksien mukaan kalustettuja asuntoja yritysten tarpeisiin.

LAPIN AMK

Lapin ammattikorkeakoulu – ja sen tutkimus- ja kehitystoiminta tuntee yritysten, opetuksen ja opiskelijoiden tarpeet.

Lappia

Tulevaisuuden tekijän yhteisö, joka tarjoaa käytännönläheistä, ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Lounasravintola ÄXÄ

Alueemme lounasravintola palvelee arkipäivisin.

LTK -Lapin Työkone

LTK -Lapin Työkone on maa- ja ja viherrakentamiseen sekä lumitöihin erikoistunut täyden palvelun yritys.

Olipa tarve suuri tai pieni, Lapin Työkone palvelee kaikissa maa- ja viherrakennustöissä.

Mainostoimisto Reklaami

Mainostoimisto Reklaami on vuonna 2006 perustettu täyden palvelun suunnittelutoimisto. Reklaamista saat kaikki mainosviestinnän palvelut samasta osoitteesta.

Meri-Lapin kehittämiskeskus ry

Kehittämiskeskuksen toiminta-ajatuksena on tukea ja edistää Meri-Lappi-Haaparanta alueen markkinointia ja edunvalvontaa, elinkeinojen kehittämistä, kansainvälistymistä sekä palvelutoimintaa kuntien vapaaehtoisella yhteistyöllä.

Metsä Forest

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut eli Metsä Forest palvelee metsänomistajia ja puuta käyttävää teollisuutta.

Myrsky Energia Oy

Myrsky on suomalainen energiayhtiö, joka investoi uusiutuviin energiaratkaisuihin. Toimintamme painopiste on tuulivoimassa.

Nomon Oy

Mainostoimisto. Digitoimisto.
Valokuvaaja. Videotuottaja.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman modernin markkinoinnin palveluita, jotka auttavat yritystäsi pääsemään tavoitteisiinsa.

Oliomedia

WordPress-Kotisivut, verkkokaupat, videotuotanto ja ilmakuvaus.

Pohjois-Suomen Rakennetekniikka Oy

Pohjois-Suomen Rakennetekniikka Oy:n palveluihin kuuluu: rakenne-, korjaus- ja teräsrakenne- sekä elementtisuunnittelu, kustannusarviot, rakennuttaminen ja valvonta sekä vaurioselvitykset. Kohteita ovat julkiset rakennukset, teollisuuskohteet, liike- ja toimitilat, asuntotuotanto sekä korjausrakennuskohteet.

Promote Oy

Promote on tekninen asiantuntijapalveluyritys, joka on keskittynyt suunnittelu- ja projektointipalveluiden tarjoamiseen Suomeen ja ulkomaille.

Rotio

Rotio on talouden, verotuksen ja juridiikan palveluja tarjoava asiantuntijayritys. Tavoitteemme on olla asiakkaamme talousasioiden kartanlukija ja luottopakki.

Sähköpooli Oy

Sähköpoolin tarjonta koostuu viidestä sähköasennukseen liittyvästä pääalueesta: Teollisuusasennukset, sairaaloiden sähköasennukset, julkisten laitosten sähkötyöt, ATK-verkkojen asennukset ja paloilmoitinasennukset.

Sarastia

Asiakkaidensa omistama Sarastia on Suomen suurin julkisen sektorin talous- ja henkilöstöhallinnon tukipalvelukumppani ja modernien kuntalaispalveluiden tuottaja.

Schneider Electric Oy

Schneider Electric on energianhallinnan ja energiatehokkuuden asiantuntija. Turvallisia ja tehokkaita järjestelmiä energianhallintaan.

Securitas Oy

Securitas tarjoaa turvallisuuspalveluja ja teknisiä ratkaisuja suurille, keskisuurille ja pienille yrityksille, yhteisöille sekä kuluttajille.

Sweco Finland Oy

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa.

Talo- ja huoneistoremontit JST

Ammattitaitoisen remonttiporukan kanssa asiat sujuvat huomattavasti paremmin. JST palveluita Yksityisille, Yrityksille, Taloyhtiöille, Kunnille. yms.. Kaikille niitä tarvitseville.

TDR Finland Oy

Yhtiön toimiala on viestintälaitteiden korjaus.

Työelämäpalvelut Anne Höglund

Työelämäpalvelut Anne Höglund tarjoaa työkyvyn asiantuntijapalveluita, työnohjausta, uraohjausta ja työkykyä edistävää koulutusta yrityksille ja muille työantajaorganisaatioille, vakuutusyhtiöille ja yksityishenkilöille.

Valmet Automation Oy

Valmet toimittaa kestäviä automaatioratkaisuja sellu- paperi- ja kartonki, pehmopaperi -, energia ja meriteollisuuden tarpeisiin.

Valmet Flow Control Oy

Virtauksensäädössä kokemus ja luotettavuus ratkaisevat. Meillä on jo yli 60 vuoden kokemus korkealuokkaisten ja suorituskykyisten venttiilien suunnittelusta.

VPE Group Oy

Tuotamme asiakkaillemme palveluita jokapäiväiseen elämään liittyvissä asioissa kotona tai kodin ulkopuolella.

Vuokraukko Oy

Vuokraukko Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on työvoiman vuokraus.

Yleisradio Oy

Yleisradio Oy on Suomen eduskunnan alaisuudessa toimiva valtakunnallinen yleisradiotoimintaa harjoittava viestintäyhtiö.

Ota yhteyttä

Löydät yhteystietomme sivuston kohdasta "Yhteystiedot".
Voit halutessasi ottaa yhteyttä tai jättää meille yhteydenottopyynnön ja palautetta myös tällä lomakkeella. Vastaamme yhteydenottoihin arkipäivinä mahdollisimman pian.

"*" näyttää pakolliset kentät

Haluan vastauksen*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.