Alue

Kemin keskeinen sijainti takaa loistavat yhteydet sekä pohjoiseen että etelään. Kemi sijaitsee logistisesti erinomaisella paikalla nelostien varrella. Maanteitä pitkin matkaa Pohjois-Suomen muihin maakuntakeskuksiin, Ouluun ja Rovaniemelle kertyy 110 km. Kemiin pääset kätevästi myös junalla, lentäen tai laivalla.

Digipolis - Kemin Teknologiakylä sijaitsee Kivikankaalla kolmen kilometrin etäisyydellä Kemin keskustasta.

 

ilmakuvat talvib

Digipolis-alue

Digipolis-alueella yhdistyvät osaajat ja yritykset eivätkä yrittäjän ideat huku arjen pyörittämiseen. Tarjoamme mahdollisuuksia ja tilaa yrittäjän ideoille niin fyysisesti kuin toiminnallisesti seuraavalla joukkueella:

 

 • Kemin Teollisuuskylä Oy - nykyaikaiset, asiakkaan tarpeisiin mitoitetut toimitilat kattavine lisäpalveluineen.
 • Kemin Digipolis Oy - yrityskehityspalvelut innovatiivisille, alkaville yrityksille sekä kasvuyrityksille, lisäksi yhtiö käynnistää hankkeita asiakkaiden tarpeista.
 • Lapin Ammattikorkeakoulu - ja sen tutkimus- ja kehitystoiminta tuntee yritysten, opetuksen ja opiskelijoiden tarpeet.
 • Lappia - tulevaisuuden tekijän yhteisö, joka tarjoaa käytännönläheistä, ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.
 • Alueen yritykset ja yhteisöt - luovat laajan yhteistyöverkoston.

 

Miksi meille?

 • Turvallinen, terve ja inspiroiva ympäristö työntekijöille
 • Edustava, innovatiivinen ja yhteisöllinen ympäristö yrityksille
 • Miellyttävä ja helposti saavutettava ympäristö vieraille tai asiakkaille

 

Sijoittumalle alueella yrityksesi saavuttaa

 • Kustannustehokkuutta - yritys maksaa vain tarpeellisista neliöistä
 • Esteettisyyttä - viihtyisä ympäristö
 • Huolettomuutta - työntekijät voivat keskittyä oleelliseen
 • Asiantuntijuutta - alueen yrityskehityspalvelut käytettävissä
 • Synergiaa - alueen yritysten verkosta löytyy kumppanuuksia, asiakkuuksia, ja vertaistukea
 • Uskallusta - uskalletaan tehdä asioita uudella tavalla

Alueella toimivat yritykset

Aallon Kemi Oy

Asiantuntevaa ja osaavaa palvelua, henkilökohtaisella otteella. Tarjoamme laajasti taloushallinnon palvelua yrityksen koosta ja yhtiömuodosta riippumatta.

Adecco Finland Oy

Yritykset kaikilla aloilla etsivät itselleen sitä tärkeintä: taitavia työntekijöitä. Adeccon henkilöstöpalvelut auttavat löytämään pätevät ja motivoituneet osaajat erilaisiin resursointitarpeisiin. Tavoitamme päivittäin laajan kirjon eri alojen ammattilaisia ja tulevaisuuden kykyjä ja haemme ennakkoluulottomasti ratkaisuja muuttuvien työmarkkinoiden haasteisiin.

Aino Health Management Oy

Aino Health Management Oy on työhyvinvoinnin ratkaisuihin, palveluihin ja konsultointiin erikoistunut yritys. Auttaa asiakasta saavuttamaan ja parantamaan tuottavuutta jokapäiväiseen käyttöön tarkoitetuilla työterveyden, työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin ratkaisuilla.

Ases Installaatiot Oy

Tarjoamme kaikki prosessiteollisuuden sähkö- ja automaatiopalvelut esisuunnittelusta toiminnan jatkuvuuden varmistamiseen. Kun annat koko ketjun
vastuullemme, saat kustannustehokkaan suunnittelun ja toteutuksen.

Bolt.Works Oy

Olemme vahva työllistäjä rakentamisen, teollisuuden, logistiikan ja kiinteistöhuollon toimialoilla sekä hotelli-, ravintola- ja catering-alalla.

Business Finland Oy

Business Finland on suomalainen julkinen toimija, joka tarjoaa innovaatiorahoitusta ja kansainvälistymispalveluita sekä edistää matkailua ja investointeja Suomeen.

Coor

Coor tarjoaa kokonaisvaltaiset kiinteistöpalveluratkaisut yrityksellesi Suomessa.

Dekra Oy

Toimimme asiantuntijana teknisissä vaatimusten mukaisuuden arvioinneissa teollisuuden eri aloilla. Varmistamme luotettavasti ja puolueettomasti, että perusturvallisuus sekä hyväksynnät ovat kunnossa.

ELCEE Ab

ELCEE tarjoaa tuotteet suoraan parhaan kustannustason lähteistä, pääasiassa Aasiasta sekä Itä-Euroopasta. Tarjoamme kokonaisratkaisun sisältäen teknisen tuen, laadunvarmistuksen, toimitusketjun hallinnan sekä varmuusvarastoinnin Euroopassa.

ELTEL Networks Pohjoinen Oy

Takaamme elintärkeiden sähkö- ja televerkkojen keskeytymättömän toiminnan. Tietoliikenneverkkojen rakennus, huolto ja kunnossapito.

Endress + Hauser Oy

Endress+Hauser on mittaus- ja säätöteknologiaan, palveluihin ja prosessiautomaation ratkaisuihin keskittynyt maailmanlaajuinen markkinajohtaja.

Epiroc Finland Oy

Eurofins Environment Testing Finland Oy

Kansainvälinen Eurofins Group tarjoaa testaus-, analyysi-, sertifiointi- ja asiantuntijapalveluita.

Eventum Oy

Eventum on suunnittelutoimintaan suuntautunut asiantuntijapalveluyritys, joka on keskittynyt tehdassuunnittelun sekä projektisuunnittelupalveluiden tarjoamiseen Suomeen ja ulkomaille.

Fujitsu Finland Oy

Tarjoamme asiakkaan luottokumppanin roolissa ict-ratkaisut tiedon saatavuuteen, integrointiin, jalostamiseen ja hyödyntämiseen.

Insinööritoimisto 3D Hacklin

Insinööritoimisto 3D Hacklin Oy tekee kone- ja teräsrakennesuunnittelua. Yritys tarjoaa alaan liittyvää teknistä konsultaatiota, auttaa asiakkaita teknisissä ongelmissa liittyen tuotesuunnitteluun ja tekniseen dokumentaatioon sekä auttaa yrityksiä vientiin liittyvissä teknisissä kysymyksissä.

Insinööritoimisto Ases Oy

Tarjoamme kaikki prosessiteollisuuden sähkö- ja automaatiopalvelut esisuunnittelusta toiminnan jatkuvuuden varmistamiseen. Kun annat koko ketjun
vastuullemme, saat kustannustehokkaan suunnittelun ja toteutuksen.

ISS Palvelut Oy

ISS Palvelut Oy on suomalainen osa kansainvälistä ISS A/S -kiinteistö- ja toimitilapalveluyritystä.

Jängä Automation Oy

*Automaatiosuunnittelu*PLC- Ohjelmointi*Valvomot*Ohjauskeskukset* *Sähkölaitekorjaukset*Teollisuuden sähköasennustyöt*

Kemin Digipolis Oy

Digipolis tarjoaa monipuolisia yrityspalveluja erityisesti innovatiivisille alkaville ja kasvuyrityksille.

Kemin Osaajien Osuuskunta

Osuustoiminnassa yhdistyy itsenäisyys ja yhteisöllisyys, vapaus ja vastuu – työntekijämme voivat rakentaa omaa työpaikkaansa tai tulevaisuuden yritystään hyvin joustavasti kunkin tilanteeseen sopivalla tavalla.

Kemin Teollisuuskylä Oy

Kemin Teollisuuskylä Oy omistaa, kehittää ja hallinnoi lähes 15.000 m2 toimitiloja Kemissä. Meillä on tarjolla yrityksellesi moderni, muuntojoustava toimintaympäristö Digipoliksessa.

Lapin ammattikorkeakoulu

Lapin Ammattikorkeakoulu – ja sen tutkimus- ja kehitystoiminta tuntee yritysten, opetuksen ja opiskelijoiden tarpeet.

Lappia

Tulevaisuuden tekijän yhteisö, joka tarjoaa käytännönläheistä, ammatillista koulutusta sekä nuorille että aikuisille.

Mainostoimisto Reklaami

Mainostoimisto Reklaami on vuonna 2006 perustettu täyden palvelun suunnittelutoimisto. Reklaamista saat kaikki mainosviestinnän palvelut samasta osoitteesta.

Meri-Lapin Kehittämiskeskus ry

Kehittämiskeskuksen toiminta-ajatuksena on tukea ja edistää Meri-Lappi-Haaparanta alueen markkinointia ja edunvalvontaa, elinkeinojen kehittämistä, kansainvälistymistä sekä palvelutoimintaa kuntien vapaaehtoisella yhteistyöllä.

Metsä Forest

Metsä Groupin puunhankinta ja metsäpalvelut eli Metsä Forest palvelee metsänomistajia ja puuta käyttävää teollisuutta.

Neles Finland Oy

Virtauksensäädössä kokemus ja luotettavuus ratkaisevat. Meillä on jo yli 60 vuoden kokemus korkealuokkaisten ja suorituskykyisten venttiilien suunnittelusta.

Nomon Oy

Mainostoimisto. Digitoimisto.
Valokuvaaja. Videotuottaja.

Tarjoamme monipuolisen valikoiman modernin markkinoinnin palveluita, jotka auttavat yritystäsi pääsemään tavoitteisiinsa.

Oliomedia

WordPress-Kotisivut, verkkokaupat, videotuotanto ja ilmakuvaus.

Promote Oy

Promote on tekninen asiantuntijapalveluyritys, joka on keskittynyt suunnittelu- ja projektointipalveluiden tarjoamiseen Suomeen ja ulkomaille.

Ruokapaikka Kasari

100-paikkainen lounas- ja pitopalveluravintola Ruokapaikka Kasari.

Sähköpooli Oy

Sähköpoolin tarjonta koostuu viidestä sähköasennukseen liittyvästä pääalueesta: Teollisuusasennukset, sairaaloiden sähköasennukset, julkisten laitosten sähkötyöt, ATK-verkkojen asennukset ja paloilmoitinasennukset.

Schneider Electric Oy

Schneider Electric on energianhallinnan ja energiatehokkuuden asiantuntija. Turvallisia ja tehokkaita järjestelmiä energianhallintaan.

Securitas Oy

Securitas tarjoaa turvallisuuspalveluja ja teknisiä ratkaisuja suurille, keskisuurille ja pienille yrityksille, yhteisöille sekä kuluttajille.

Sovea Oy

Sovealta saat kokonaisvaltaista palvelua kotona asumisen tueksi: helpotusta arkeen kaikissa kodin askareissa sekä hoiva- ja kuntoutustarpeissa.

Sweco Finland Oy

Sweco on rakennetun ympäristön ja teollisuuden asiantuntija, joka suunnittelee tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa.

Talo- ja huoneistoremontit JST

Ammattitaitoisen remonttiporukan kanssa asiat sujuvat huomattavasti paremmin. Tarjoamme palveluita Yksityisille, Yrityksille, Taloyhtiöille, Kunnille. yms.. Kaikille niitä tarvitseville

TDR Finland Oy

Yhtiön toimiala on viestintälaitteiden korjaus.

Terranor

Terranor Oy on yksi johtavista toimijoista valtion, kuntien ja yksityisasiakkaiden teiden ja katujen hoidossa ja ylläpidossa. Toimialaamme kuuluvat myös erilaiset infrarakennusprojektit toimialueillamme ympäri Suomen. Tahdomme olla itsestään selvä valinta urakointikumppaniksi asiakkaillemme ja olla käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, ympäri vuoden.

Valmet Automation Oy

Valmet toimittaa kestäviä automaatioratkaisuja sellu- paperi- ja kartonki, pehmopaperi -, energia ja meriteollisuuden tarpeisiin.

Videcam Oy

Videcam Oy on sähköiseen markkinointiviestintään erikoistunut tuotantoyhtiö.

Virtasalo Oy

Voiteluaineiden ja kemikaalien tukkukauppa.

VPE Group Oy

Tuotamme asiakkaillemme palveluita jokapäiväiseen elämään liittyvissä asioissa kotona tai kodin ulkopuolella.

Vuokraukko Oy

Vuokraukko Oy on osakeyhtiö, jonka toimiala on työvoiman vuokraus.

Yleisradio Oy

Yleisradio Oy on Suomen eduskunnan alaisuudessa toimiva valtakunnallinen yleisradiotoimintaa harjoittava viestintäyhtiö.

Ota yhteyttä

Löydät yhteystietomme sivuston kohdasta "Yhteystiedot".
Voit halutessasi ottaa yhteyttä tai jättää meille yhteydenottopyynnön ja palautetta myös tällä lomakkeella. Vastaamme yhteydenottoihin arkipäivinä mahdollisimman pian.

Haluan vastauksen*
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.