Maksutonta koulutusta ja konsultointia johtajuudesta Kemin, Keminmaan ja Simon pk- ja mikroyrityksille

18.09.2023

MKK Somepostaus

Kemin, Keminmaan ja Simon pk- ja mikroyrityksille tarjolla maksutonta koulutusta ja konsultointia johtajuudesta. Itsensä, ajattelunsa ja yrityksensä johtaminen on avain menestyksekkääseen yrittämiseen.

Meri-Lapin kestävä kasvu -hankkeen tarjoamat johtajuus kestävyyden näkökulmasta koulutukset alkavat 28.9. ja yrityskohtaiset konsultoinnit vaikka heti! Yrityskohtaiset konsultoinnit toteutetaan etänä ja ne voidaan toteuttaa yhtenä tai useampana päivänä yrityksen toiveiden mukaisesti. Konsultointiin voi osallistua koko yrityksen henkilöstö. Johtajuuden kouluttajina ja konsultteina toimii Miia Huitti Oy ja Valmennus Paula Immo. Hanketta toteuttaa Kemin Digipolis Oy.

Osallistuminen on maksutonta ja se myönnetään de minimis -tukena yrityksille.

Johtajuuden koulutukset:

28.9. klo 8-12 Johda itseäsi ja yritystäsi kestävästi
2.10. klo 11.30-12.30 Etäkoulutus: Tiivistelmä edellisestä koulutuksesta ja sparraus
3.10. klo 8-12 Luo kestävä strategia yrityksellesi

9.10. klo 11.30-12.30 Etäkoulutus: Tiivistelmä edellisestä koulutuksesta ja sparraus
11.10. klo 8-12 Toteuta kestävää johtajuutta

13.10. klo 11.30-12.30 Etäkoulutus: Tiivistelmä edellisestä koulutuksesta ja sparraus

Aamupäivien koulutukset ovat Digipolis – Kemin Teknologiakylässä, mutta osallistua voi myös etänä. Kannustamme kuitenkin tulemaan paikan päälle, sillä koulutuksesta ja kouluttajasta saa parhaan hyödyn irti, kun on fyysisestikin läsnä. Lisäksi verkostoituminen muiden yritysten kanssa on mittaamattoman arvokasta ja voi johtaa yhteistyöhön, ystävyyteen ja uusiin mahdollisuuksiin. Voit osallistua joko koko koulutukseen tai osaan siitä mielenkiintosi ja aikataulujesi mukaan.

Loppuvuoden aikana hankkeessa on tulossa vielä kaksi muuta teemaa:

  • Yrityksen veto ja pitovoima – kestävää työtä ja hyvinvointia
  • Kestävät palvelut ja niiden muotoilu

Hanke on saanut Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja valtion rahoitusta sekä rahoitusta Kemin, Keminmaan ja Simon kunnilta. Hankkeen rahoittavana viranomaisena on Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus. Hanketta toteuttaa Kemin Digipolis Oy.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot saat:
Liisa Koivisto, projektipäällikkö
Meri-Lapin kestävä kasvu -hanke
Kemin Digipolis Oy
liisa.koivisto@digipolis.fi
+358 40 1980 567

Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Ps. Yrityskohtaista konsultointia on vielä jäljellä kahdesta aiemmastakin teemasta eli myynnistä ja markkinoinnista sekä yrityksen taloudesta. Hyödynnä mahtava tilaisuus maksuttomaan konsultointiin!