Etsimme uutta ravintoloitsijaa

22.12.2023

Ravintola

Lounas, kokous- ja tapahtumatarjoilut ovat oleellinen osa alueemme toimintoja, joten toivomme yrittäjältä innovatiivista ja yhteistyöhön suuntaavaa otetta palveluiden tuottamiseen sekä halua tarjota laadukkaita ravintolapalveluita niin alueella työskenteleville kuin satunnaisille vierailijoillekin. 

Digipolis – Kemin Teknologiakylä on runsaan 50 yrityksen ja vajaan 500 työntekijän toimintaympäristö. Digipolis tarjoaa yrityksille kokonaispalvelukonseptin, jonka osia ovat toimitilat, palvelut, imago sekä erilaiset verkostot. Toimistotilojen ja -palveluiden lisäksi alueella on kattava valikoima kokous-, koulutus- ja juhlatiloja erilaisiin tilaisuuksiin.

Alueellamme ravintolapalveluita käyttävät asiakkaamme ovat paikallisesti alueemme yritykset ja niissä työskentelevä henkilöstö, muita alueella vierailevia, erilaisia yhdistyksiä, koulutusorganisaatioita, kokousvieraita jne. Lounas on oleellinen osa monen alueella työskentelevän jokaista työpäivää, kokoukset, koulutukset, seminaarit ja muut tapahtumat kuuluvat paikallisten sekä vierailevien yritysten säännöllisiin toimintoihin, joten toivomme yrittäjältä idearikasta suhtautumista palveluiden kehittämiseen.

 

Vuokrattavaan tilakokonaisuuteen sisältyy keittiö, ravintolasali, toimisto ja kesäterassi

Vuokraan sisältyy kalustettu ravintolasali, keittiö laitteineen, terassi sekä toimistotila. Keittiön varusteisiin kuuluu mm. yhdistelmäuuni, sähköliesi, sekoittava pata ja kylmälaitteet. Ravintolasalissa on tarjoilulinjasto, jossa jäähdytetty juoma-allas, 2 kylmä allasta sekä 2 lämmintä haudetta ja lisäksi erilliset kahvilinjasto ja myyntitiski. Ravintolasali on kalustettu 100 ruokailijalle.

Vuokrasopimukseen tulee sisältymään keittiön ja ravintolan tilat sekä laitteet, tilojen lämmitys ja vartiointi. Palveluiden tuottaja vastaa tilojen siivouksesta, kulutetusta sähköstä ja vedestä sekä tarvittavasta astiastosta, ruokailuvälineistä ja keittiön pientyövälineistä.

Ravintolasali sijaitsee näkyvällä ja helposti tavoitettavalla paikalla päärakennuksen alakerrassa osoitteessa Sensori, Tietokatu 3, 94600 Kemi. Ravintoloitsija voi halutessaan tarjota palveluita myös iltaisin ja viikonloppuisin. Ravintolasali on suosittu juhlatila.

Henkilöstöllä on mahdollisuus käyttää sosiaalitiloja koko talon yhteisissä tiloissa sekä rajoituksitta alueen kuntosalia.

Pyydämme yhteydenottoja perjantaihin 19.1.2024 mennessä

Etsimme pitkäaikaista ja vankan ammattitaidon omaavaa kumppania, joka uskoo hyvän ja laadukkaan ruoan sekä sydämellisen palvelun voimaan. Yrittäjältä toivomme innostunutta asennetta ja sitoutumista yhteistyöhön ja palveluiden kehittämiseen yhdessä muiden toimijoiden kanssa. Yhteistyö ja joustavuus on meille omassa toiminnassamme luontaista, joten näitä toivomme myös yhteistyökumppaneiltamme.

Lisätietoja ja yhteydenotot: Tarja Heikonen, 050 349 4984, tarja.heikonen@digipolis.fi