Vapaana pieniä ja suuria toimistotiloja

15.09.2021

Optimi

Tällä hetkellä Digipoliksen alueella on harvinainen tilanne, sillä vapaana on yhtä aikaa sekä pieniä toimistohuoneita että isompaakin toimistotilaan. Optimi-rakennuksessa, Studiokatu 3, on vapaana 80 m² toimistotila ja Studiotalossa, Tietokatu 6, on vapaana useampia yksittäisiä toimistohuoneita n. 15 m² sekä muutama isompi toimistohuone.

Alueen edut

Sijoittuminen alueelle tuo yritykselle kustannustehokkuutta. Vuokraamalla pienenkin toimistohuoneen yritys saa käyttöönsä alueen asiakasedut, palvelut, yhteiskäyttötilat ja kokoustilat vuokralaishintaan. Toimiminen Digipoliksessa on huoletonta, yritys ja sen työntekijät voivat keskittyä oleelliseen ja jättää ympäristöstä huolehtimisen meille.

Digipolis – Kemin Teknologiakylän ympäristö on:

  • yrityksille edustava, terve ja turvallinen
  • työntekijöille inspiroiva, yhteisöllinen ja innovatiivinen
  • asiakkaille ja vieraille miellyttävä ja helposti saavutettava

Optimin toimistotila

Studiokadulla, 1. kerroksessa sijaitseva tila on avara ja valoisa toimistotila, jossa on kaksi tyylikästä lasiliukuovin eriytettyä työskentelytilaa ja yksi erillinen työhuone. Tilan välittömässä läheisyydessä on yhteiskäyttökeittiö, wc, henkilöstötilat sekä tyylikäs neuvottelutila.

 

 

Studiotalon toimistot

Studiotalossa on vapaana sekä pieniä 15 m²:n että isompia 30-40 m²:n  toimistohuoneita. Studiotalossa sijaitsevat myös vuokralaisten käytössä oleva kuntosalihuone sekä viihtyisä aula-/keittiötila.

 

Katso muut vapaat ja vapautumassa olevat tilat tästä.

Tervetuloa tutustumaan tiloihimme paikan päälle!

Otathan yhteyttä, kerromme mielellämme lisää.