Kehitämme palveluitamme

11.03.2021

Digipolis – Kemin Teknologiakylä

Uusilla nettisivuillamme on annettu entistä enemmän tilaa palveluille, joiden kehittämiseen  olemme viime aikoina panostaneet. Palveluita on pyritty kehittämään vastaamaan yritysten tilapäisiin ja muuttuneisiin tarpeisiin.

Kehitämme palveluita asiakaslähtöisesti ja kaikkien kehittämistoimenpiteiden takana onkin asiakkailtamme saamamme palaute ja ideat.

Tuntitoimisto

“Tuntitoimisto” on uusi palvelu, joka on suunnattu esimerkiksi alueella vieraileville henkilöille, joilla on tilapäinen tarve rauhalliselle työpisteelle. Tervetulleita ovat toki hekin joista kotona etätöiden tekeminen tuntuu puuduttavalta tai hankalalta.  Joskus maiseman vaihdos voi piristää paljonkin.

Toimisto on ergonomisesti kalustettu ja sen voi vuokrata vaikka tunniksi tai päiväksi. Tuntitoimistossa on pieni neuvottelunurkkaus, joten vieraiden vastaanottokin tilassa onnistuu.

Palveluiden uudistus

Digipolis -alueen vuokralaisille tehdyn asiakaskyselyn perusteella yrityksissä on ajoittain vajetta sekä aika- että henkilöresursseissa monenlaisten päivittäisten tai satunnaisempien tehtävien suorittamiseksi. Tähän haluamme vastata räätälöimällä palveluitamme asiakastarpeen mukaisesti pienempiinkin projekteihin tai tilapäisiin tarpeisiin.  Pystymme toteuttamaan muun muassa erilaisia toimistotöitä, taloushallinnontehtäviä, isännöintiä tai erilaisten tapahtumien suunnittelua.

Alueelta löytyy monipuolista osaamista ja yhdistämme mielellämme myös alueen toimijoita keskenään, joten kannustammekin kaikkia asiakkaitamme ottamaan yhteyttä ratkaisuiden löytymiseksi.

Käy tutustumassa uudistettuihin palveluihin uusilla nettisivuilla!